Beginnende ondernemers coachen

Home / Branding / Beginnende ondernemers coachen

Beginnende ondernemers kunnen via Starters Succes Oss Bernheze begeleiding en coaching krijgen die kan bijdragen in het slagen van hun eigen bedrijf. Daarvoor staan negen coaches klaar die thuis zijn in de aspecten van het ondernemerschap én met hun eigen specialisme. Een van de coaches is Frenk Sprangers.

Een vraag die bij Frenk past is: “hoe zet ik mijn idee in de markt.” Wie meent dat een goed ontworpen website genoeg is, denkt in middelen. Wat bied je de klant? En belangrijker: is er wel behoefte aan wat jij hebt bedacht? Met zulke vragen zet Frenk de boel op scherp: “Ondernemers denken nog te vaak vanuit wat ze kunnen bieden in plaats van waar de markt om vraagt. Aan mij de taak starters te helpen die vraag scherp te krijgen”.

Eigen pitchmodel
Starters gaan met Frenk aan de slag met het invullen van een propositiepitch. Dit is een model dat in vier stappen de behoefte van jouw klant scherp stelt en duidelijk maakt hoe jouw idee, product of dienst daar het antwoord op is. Ook leert het je hoe je klanten benadert en hoe je een succesvol verkoopgesprek voert. Een marketingaanpak die je direct in de praktijk kunt brengen. “Scherp krijgen wat een klant nu echt vraagt is niet eenvoudig. Ondernemers hierbij helpen blijft leuk.’’

 

 

Related Posts