Dalco voorop met voedselveiligheid

Home / Branding / Dalco voorop met voedselveiligheid

Dalco innoveert maar dan wel in de praktijk. Nog voordat het een trend werd, is de focus verlegd van vlees- naar vegetarische en veganproducten. De explosieve groei vraagt om extra aandacht voor het borgen van voedselveiligheid. Dalco wil haar medewerkers graag meenemen in dit proces. Samen met Sprangers en Afdeling Weten zoekt Dalco naar een werkwijze hoe dit in de praktijk aan te pakken.

Aansluiten
Dalco wil vanuit haar visie goed aansluiten op deze wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid volgens de normen vastgesteld in de Food Safety Culture. Samen met Sprangers en Afdeling Weten werkt de onderneming aan een werkwijze die direct kan worden ingezet in de praktijk en die onder andere gericht is op het verhogen van motivatie en betrokkenheid, het optimaliseren van communicatie en uiteindelijk de duurzame inzetbaarheid van het personeel zal verbeteren.

Uniek
Een unieke samenwerking waarbij het resultaat niet alleen ten goede zal komen aan de manier van werken binnen Dalco, maar ook voor andere productiebedrijven die deze kunnen kopiëren. Een best practice voor de gehele foodsector.

 

 

 

 

Related Posts