Een volgende stap

Home / Corporate communicatie / Een volgende stap

Klanten over Ilse

“15 jaar geleden hebben we Sprangers betrokken bij de communicatie voor de nieuwbouwwijk Piekenhoef. Vanaf het moment dat Ilse aansloot begon het goed te lopen. Ze trekt aan de bel en houdt iedereen in het team scherp, van ontwikkelaars tot makelaars. Ze snapt waar het om gaat en ontzorgt het team. Als Ilse het regelde dan kwam het goed. Het lijkt wel toeval, maar nu de woonwijk is afgerond en de klus is geklaard, gaat ze voor een nieuwe uitdaging. De cirkel is rond… in ieder geval voor de Piekenhoef.”
Wim Muller – Directeur Muller Bouw

“Een sterk punt van Ilse is haar enthousiasme en vrolijkheid. Daarnaast luistert ze goed en begrijpt wat wij als klant willen.”
Joep Kemkens – Algemeen directeur Kemkens

“Voor Ilse was geen vraag te gek of te laat. Altijd oplossingsgericht!”
Angela van den Elshout – Project Meanderende Maas

“Dank voor je inzet en energie al die jaren, om het Logistiek Platform Oss op een hoger niveau te krijgen.”
Berend Jan Schuring – Voorzitter Logistiek Platform Oss

“Samen met Ilse hebben we al heel wat van onze projecten een eigen gezicht gegeven en succesvol in de markt gezet. Ilse is een schrijftalent. Interviews en teksten voor diverse nieuwbouwbrochures, websites en social media kanalen… ze weet als geen ander de juiste snaar te raken. Ze is al sinds 2012 bij ons bedrijf betrokken en kent ons bedrijf door en door. Dat lees je niet alleen terug in haar teksten maar is ook heel fijn in de samenwerking. Ilse is voor ons een collega geworden; doortastend, meedenkend, enthousiast en energiek. Geen vraag is haar te veel en ze heeft het altijd snel geregeld. Op Ilse kun je bouwen!”
Simon Passier – Directeur Hoedemakers bouw en ontwikkeling

“Kundig en kordaat.’’
Karin Wagenmakers – Voorzitter Kracht van Oss

“Afspraak = afspraak en zo hoort het. Ze dacht goed mee, stak de handen uit de mouwen, was enthousiast en bovenal gezellig.”
Tibo pr-team

“Na 15 jaar werken voor Berghege nu naar de Berghege Heerkens Bouwgroep… een beter compliment kan ik je niet maken Ilse!”
Jan Berghege – Berghege Heerkens Bouwgroep

Een volgende stap
Ilse gaat op voor een nieuw avontuur. Een volgende stap in het leven. Dat is logisch en geeft nieuwe energie. Na een weloverwogen aanloop tot deze beslissing ben ik er en trots op dat Ilse naar een klant gaat waar we samen al jaren voor werken en dat vervolgens voorlopig ook samen blijven doen. Ilse gaat op voor een nieuw avontuur. Een volgende stap in het leven. Dat is logisch en geeft nieuwe energie. Na een weloverwogen aanloop tot deze beslissing ben ik er én trots op dat Ilse naar een klant gaat waar we samen al jaren voor werken én dat vervolgens voorlopig ook samen blijven doen. Voor Sprangers sluiten we een bijzondere periode af, waar ik met een heel goed gevoel op terug kijk. Respect voor je eerlijkheid, duidelijkheid en wijsheid op momenten dat het nodig was. Dank voor je onvoorwaardelijke loyaliteit en inzet, steeds maar weer. Zonder jouw bijdrage was Sprangers nooit dat veerkrachtige bureau geworden wat het nu is.

Frenk Sprangers

Een goed moment
Na een studie journalistiek in Tilburg en 10 jaar ervaring met overheidscommunicatie bij Rijkswaterstaat en de gemeente Oss, kwam ik bij Sprangers terecht. Via verschillende projecten van de gemeente werkte ik al samen met Frenk. Het contact was er dus al. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe stap in mijn loopbaan gingen we daarover in gesprek. Er was een klik, Sprangers past bij mij. Het is een team van betrokken collega’s dat zich vastbijt in een klus en gaat voor het opbouwen van langdurende relaties en niet voor snel scoren. Daarnaast heb ik heel veel geleerd op het vlak van marketingcommunicatie, zowel van Frenk als van onze klanten waarmee we echte teams vormen. Bovendien is het een Oss’ bureau, wat mij als Osse in hart en nieren natuurlijk erg aanspreekt.

Na zo’n vijftien jaar voelde het als een goed moment in mijn carrière voor een volgende stap. Ik was toe aan verandering. Samen met Frenk heb ik de mogelijkheden verkend om het bureau op termijn over te nemen, maar dat paste me toch niet. Toen de kans kwam om voor de Berghege Heerkens Bouwgroep te gaan werken, was ik meteen enthousiast. Berghege ken ik goed: we werken al jaren samen aan communicatieprojecten. En ook met Heerkens van Bavel en Alphons Coolen heb ik een klik. Het zijn mooie familiebedrijven met een scope door heel Nederland met mooie projecten. Ik vind het een groot compliment dat ik daar nu mag gaan werken. Bovendien spreekt de bouwwereld me aan: concreet en no-nonsense. Spannend en leuk om daar te gaan werken voor de bouwgroep met drie sterke bedrijven erin.

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Sprangers. Het is een hecht familiebedrijf waar iedereen veel van elkaar weet en voor elkaar klaar staat. Ik ben er trots op dat ik daar zo lang onderdeel van ben geweest en vind het erg leuk en bijzonder dat ik straks in mijn nieuwe functie nog nauw zal blijven samenwerken met de collega’s van Sprangers!

Ilse Bakker

Related Posts