Geslaagd coronaproof event voor Meanderende Maas

Home / Corporate communicatie / Geslaagd coronaproof event voor Meanderende Maas

Projectteam Meanderende Maas (Waterschap Aa en Maas) kwam voor de zomervakantie bij ons met de vraag hen te ondersteunen bij het opzetten van een bijeenkomst. En niet zomaar een bijeenkomst, maar een officiële ondertekening van de bestuursovereenkomst voor het project, waarbij minister Cora van Nieuwenhuizen te gast was.

Project Meanderende Maas gaat de dijk van Ravenstein tot Lith versterken, de Maas aan Gelderse én Brabantse zijde meer ruimte geven en het gebied mooier en economisch sterker maken. Afgelopen tijd zijn diverse organisaties betrokken geweest om samen met bewoners, ondernemers en belanghebbenden aan de toekomst van het karakteristieke gebied rond de Maas te werken. Uiteraard met oog voor de bestaande kwaliteiten. Het resultaat is in 2028: een sterkere dijk en een prachtig gebied met ruimte voor mens, rivier en natuur. Veilig en mooi. Deze overeenkomst werd bezegeld met een ondertekening van betrokken partijen én Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat.

Van idee naar realisatie
Samen met de communicatieadviseurs van het project Meanderende Maas hebben we invulling mogen geven aan dit event in de uiterwaarden, direct aan de Maas. Daarna nam Darija van Perlo Producties het stokje over voor het onderdeel eventmanagement. Wij verzorgden de digitale live-ondertekening via een groot LED-scherm, beeldregie achter de sprekers, de muzikale act en we gaven support vooraf en op de dag zelf. Dit alles in samenwerking met Jeffrey van der Loo van NXP Pro Audio. Het resultaat; een mooi event en goed teamwork tussen opdrachtgever en uitvoerende partijen.

Projectleider Angela van den Elshout: “Het ondertekenen ‘op het landschap’ staat symbool voor de samenwerking aan Meanderende Maas die de projectpartners voortzetten. Genodigden vonden het bijzonder, anders en verrassend, lieten ze ons weten!”

Bekijk hier de video terug voor een impressie.

Related Posts