Jaarevent de Kracht van Oss: bijzonder geslaagd!

Home / Innovatie / Jaarevent de Kracht van Oss: bijzonder geslaagd!

Talent-01

Op woensdag 1 november 2017 vond het tweede jaarevent van de Kracht van Oss plaats. Het was een bijzonder geslaagde avond: een mooi programma én een volle zaal. Het thema van dit jaar? De Kracht van Talent! Want de Kracht van Oss gelooft in Talent.

Een krachtige verbinding vinden tussen het onderwijs en de lokale economie, dat was het doel. Hoe kunnen we die aansluiting het beste realiseren? Studenten, young professionals en ondernemers werden uitgedaagd mee te denken tijdens onze dynamische talkshow. Drie wisselende decors boden sprekers van verschillende projecten en initiatieven het podium. Bekijk de aftermovie.

Over het programma
De projecten ‘de Nieuwe Singel’, BIM5 en De Winfabriek passeerden de revue. Projecten die bij uitstek leren én werken in de praktijk samenbrengen. Tijdens het intermezzo werden we getrakteerd op een prachtige muzikale bijdrage van Ossenaar Paul Verschuur.

Wist je dat er ook talloze initiatieven zijn om (jonge) starters en vernieuwers vooruit te helpen? Het project Centrum Oss van het Economic Development Programma en het project Semilla Sanitation Hubs van de Kracht van New Business werden belicht. Vernieuwende projecten met een directe koppeling aan het onderwijs waar ook de Talentencampus, Starters Succes Oss en Ondernemerslift+ een rol in spelen.

Ook studenten spraken zich uit. Wat vinden zij belangrijk aan stageopdrachten en afstudeerplekken? Daarop lieten we wethouder Frank den Brok en jonge Osse ondernemers reageren. Na afloop van het programma was er een Mix & Match-borrel. Dé perfecte gelegenheid voor studenten om hun netwerk te vergroten en hun plek in Oss te vinden!

Related Posts