Jezelf ontwikkelen? Volg één van onze workshops

Home / Internet / Jezelf ontwikkelen? Volg één van onze workshops

jezelf ontwikkelen - volg een van onze workshops

Het communicatievak is altijd in verandering. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Interessant én broodnodig dus om een beetje bij te blijven. Want voor je het weet, word je ingehaald door je concurrenten. Wij zijn scherp op trends en ontwikkelingen. De kennis die we opdoen, delen we graag met anderen. Zo geven we workshops die inhaken op nieuwe trends. Dat hoeft natuurlijk niet de wereld te kosten. Heel logisch, vinden wij.

Iets voor jou?
Natuurlijk kun je zelf avonden lang tutorials bekijken, maar niet alles kun je jezelf aanleren. Het kost ook nog eens bergen tijd en niet altijd vind je heldere instructies of direct antwoord op je vragen.

Wij buigen ons graag met jou en/of je team over concrete vraagstukken. Door middel van trainingen, gegeven door vakspecialisten. Variërend van social media training op zakelijk gebied tot presentatievaardigheden. Of wat dacht je van een uitgebreide instructie over MailChimp of een Content Management System (CMS), zoals bijvoorbeeld WordPress. Altijd praktisch, zodat je daarna meteen zelf aan de slag kunt.

Raakt jouw vraag aan een ander thema? Geen probleem. Wij deinzen niet terug voor een beetje uitdaging. Meer weten? Neem eens contact op met Remy of Manon voor prijzen en mogelijkheden.

Related Posts