Lange relatie met Hartjes Meat Processing

Home / Corporate communicatie / Lange relatie met Hartjes Meat Processing

Sinds 2010 werken wij voor Hartjes Meat Processing. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en export van Nederlandse vleesproducten. Daarnaast wordt onder de merknaam OrangeTop een breed assortiment bevroren en gepekelde producten geproduceerd. Hartjes is zeker een onbekende in het Osse. Maar de bekendheid reikt veel verder… hun producten worden wereldwijd gedistribueerd.

Nieuw product, nieuwe vraag
In de loop der jaren heeft het Hartjes een flinke doorontwikkeling gemaakt. En sinds kort brengen zij ook groenten, fruit en kruiden op de markt. Diepgevroren, vers of in blik. Aan ons de vraag om te helpen dit te communiceren naar haar klanten. We adviseerden bij de te kiezen strategische lijn en communicatiemiddelen, ondersteunden bij de beeldselectie en stuurden het vertaalbureau aan. Met als resultaat nieuwe productpagina’s op de website en een drietalige nieuwsflits met een persoonlijke tintje.

Recordtempo
Hartjes en Sprangers kennen elkaar al een lange tijd en we konden dan ook in recordtempo mee hun nieuwe product onder de aandacht brengen. Eerder namen we de restyling van de huisstijl en de website voor hen onder handen. Deze nieuwe identiteit voerden we ook door in persberichten en nieuw beursmateriaal; van leaflets tot folders. Naast het doorlopend actueel houden van de websites van Hartjes en Orangetop houden we hun klanten en leveranciers periodiek op de hoogte met gerichte digitale nieuwsbrieven.

“Het is fijn om zo’n lange periode samen te werken. Op deze manier groei je samen met de klant. Dat maakt dat je snel en doelgericht kunt schakelen”, zegt Manon enthousiast.

Related Posts