Meanderende Maas voor de camera

Home / Corporate communicatie / Meanderende Maas voor de camera

Bodemonderzoek langs de Maas, wat is dat eigenlijk? De projectorganisatie van de Meanderende Maas ontdekte dat dit nog niet zo gemakkelijk op papier uit te leggen was. En omdat beelden meer zeggen dan woorden, mochten wij met onze studenten van de  Media Praktijk Academie aan de slag om er een informatieve video over te maken.

We brachten het gebied langs de Maas in beeld en interviewden omgevingsmanager Peter Rutten. Hij legt heel helder uit wat het onderzoek inhoudt en wat het Waterschap precies met de onderzoeksresultaten doet. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video op het YouTube kanaal van Meanderende Maas.

Wat is de Meanderende Maas?
De projectorganisatie Meanderende Maas gaat de dijk tussen Ravenstein en Lith verbeteren, de Maas meer ruimte geven en het gebied ontwikkelen. Het project richt zich op  beide kanten van de Maas, tussen de A50 en de sluis bij Lith. Samen met de Media Praktijk Academie maakten we eerder al video’s met interviews en reportages van informatiebijeenkomsten. Daarnaast helpen we onder andere bij het actueel houden van de website, digitale nieuwsbrieven en nog veel meer.

 

Related Posts