Nieuwbouwplan Klein Stokland snel uitverkocht

Home / Branding / Nieuwbouwplan Klein Stokland snel uitverkocht

Voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk in Breugel mochten we de promotiestrategie bepalen en communicatieplanning maken. In de uitvoering is in samenwerking met Tikkl een frisse huisstijl ontworpen en zijn diverse on- en offline campagnemiddelen gerealiseerd.

Gebr. Van Stiphout bouwt in Breugel aan nieuwbouwproject Klein Stokland: een kleinschalig project in een groene omgeving. Een duurzame en bovendien de eerste gasloze wijk in de gemeente Son en Breugel met diverse woningtypen. Deze boodschap moest in een korte periode voor een groot bereik zorgen.

Cross mediaal
Accountmanager Manon: “Voor ons de uitdaging om deze boodschap, offline én online bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Want communicatie is er door de jaren heen steeds anders uit gaan zien. We communiceren nu bijvoorbeeld veel meer online. Via nieuwsbrieven en sociale media. Huizenzoekers vinden het prettig om zich in te lezen op een website voordat ze de drempel van een makelaar over stappen. Ieder onderdeel van de digitale strategie is dan belangrijk; van een website tot complete social media planning. En van zoekmachineoptimalisatie tot een flitsende nieuwsbrief.” Naast deze online middelen maakten we ook de verkoopbrochure, technische bijlages en prijslijst, persberichten, printadvertenties en rolbanners.

In samenspraak
We hebben dit project in nauwe samenwerking met de projectleider en communicatieadviseur van Gebr. Van Stiphout uitgewerkt. Voor ons is het heel logisch om een projectteam te vormen en aan te sturen. Samen bepalen het communicatieplan en stellen we dit bij waar nodig. “Dat betekent dat wij in samenspraak met de klant de boodschap en het gewenste doel bepalen. Ervaring leert dat een sterke communicatie-aanpak vrijwel altijd het gevolg is van partnerschap tussen de opdrachtgever en de klant. Want juist door zo de creativiteit en expertise bij elkaar te brengen, kom je tot mooie resultaten”, zegt Manon enthousiast.

En dat blijkt, want het start verkoop moment werd druk bezocht en de woningen waren binnen een maand verkocht. Toch blijven we nog even in de buurt, want ook in het vervolgtraject zijn we betrokken bij het contentonderhoud van de site en social mediakanalen.

Related Posts