Online bijeenkomst organiseren?

Home / Online / Online bijeenkomst organiseren?

Een professioneel event organiseren voor grote groepen? Dat kan tegenwoordig ook online! Op deze manier kun je snel grote groepen bereiken en op een interactieve manier je boodschap overbrengen.

Je moet het zien als een interactieve uitzending, dus achter de schermen zit een team klaar om alle vragen die gesteld worden, door de bezoekers, te beantwoorden. De meest gestelde vragen kunnen ook publiek beantwoord worden of aan het eind in het live event behandeld worden. Dit zorgt voor de nodige interactie.

Samen gaan we aan de slag om een professioneel online event te organiseren. Daarbij verwerken we de kernboodschap tot een duidelijke (en mooie) digitale presentatie. We zorgen dat de presentator, of presentators natuurlijk hun verhaal goed kennen en plaatsen ze in een goede, professionele setting, zodat het er ook goed uitziet.

Dus wil je mensen informeren, betrekken of activeren? Denk bijvoorbeeld aan een informatiebijeenkomst van een groot maatschappelijk project of een start verkoop van een nieuwe woonwijk? Neem dan eens contact op met Remy voor de mogelijkheden via 0412-639444 of mail hem via remy@sprangers.com

Related Posts