Op volle kracht

Home / Branding / Op volle kracht

In 2019 bundelden Bouwbedrijf Berghege, Heerkens van Bavel Bouw en Alphons Coolen Bouw hun krachten in de Berghege Heerkens Bouwgroep. Bij een krachtenbundeling van dit formaat hoort uiteraard een krachtige marketingcampagne.

De drie ijzersterke bouwbedrijven werken al jaren bewezen succesvol samen aan een diversiteit in bouwprojecten. Maar met name voor de zorg en het onderwijs hebben zij hun sporen meer dan verdiend. Nu ze hun samenwerking uitbouwen onder de nieuwe naam van de Berghege Heerkens groep, is het zaak dit stevig onder de aandacht te brengen. Dat vraagt om verdere introductie en positionering van de groep. Corporate en in die sectoren waar bedrijven actief zijn of gaan worden.

Sprangers pakte de inrichting van de marketingcommunicatie hiervoor onder regie. Een uitdaging die leidde tot een krachtige campagne voor de groep. Zodanig dat de huidige sterke positie van de bedrijven geborgd blijft. Op dit moment is in samenwerking met Circa 2 een kick-off campagne in voorbereiding. Die start komend najaar voor de zorgsector en wordt direct gevolgd door een campagne voor het onderwijs.

Ter ondersteuning van de kick-off wordt actief met opdrachtgevers publiciteit opgezocht. Daarop vooruitlopend zijn de online podia hier al helemaal op voorbereid. Samen met Juist hebben we dat als eerste op orde gebracht. Kortom, een prachtige opdracht; van strategie en creatie tot regie en realisatie. Waar Sprangers perfect al zijn expertises of kennis en kunde in kwijt kan.

Related Posts