Sprangers zoekt …

…een communicatieprofessional met lef. Iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging, een volgende stap in zijn of haar communicatieloopbaan. Iemand met een flinke dosis creativiteit en organisatorisch vermogen. Die zichzelf prima weet te redden in de online wereld en hierin wil groeien.

Een dag bij Sprangers

We trappen de dag altijd af met een gezamenlijke start. Even kort en bondig je planning doornemen, elkaar bijpraten en bespreken wie je wanneer nodig hebt die dag. Want alleen werk je misschien sneller, maar als team werk je beter.

Daarna begin je aan je werkdag. Je zult merken, geen dag is hetzelfde bij Sprangers. Je overlegt bijvoorbeeld intern met collega’s over een bepaald project. Je werkt een planning uit of belt met één van je klanten. Je hebt een klantafspraak op locatie of juist hier in de vergaderruimte. Je schrijft een persartikel, nieuwsbericht of maakt een nieuwsbrief. Of je doet al het voorgaande op dezelfde dag. Want we hebben wel een sterke werkethos, maar saai is het hier nooit. Het werk moet natuurlijk ook leuk zijn, dus tijd om te lachen is er zeker. Zie jij jezelf hier al werken? Stuur dan even een berichtje en kom ons team versterken!

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube