Sprangers bouwt

Home / / Sprangers bouwt

We ontwikkelden een duidelijke visie als het gaat om gebiedspromotie. Altijd gericht op een evenwichtige promotie van zowel het gebied, de stad en wijk, als de woning. Met de inzet van ambassadeurs als belangrijk middel.

Waar voorheen de marketing voornamelijk gericht was op de uiteindelijke woning en directe omgeving, is werven in een groter gebied tegenwoordig een must. Maar ook de kwaliteiten van de regio zijn nodig voor het promoten van de wijk en het aantrekken van kopers.

Bij gebiedspromotie gelden in de visie van Sprangers enkele kritische succesfactoren. Zo wordt de meerwaarde van het project van buiten naar binnen onderbouwd. Om de attractiviteit van de wijk en het woningaanbod te vergroten. We organiseren de communicatie door een verkoopteam op te zetten. Om vragen van de consument meteen te kunnen beantwoorden. We generen zoveel mogelijk ambassadeurs. Omdat mond-tot-mond reclame nog altijd de meest effectieve vorm van communicatie is. Met de focus op online om de beleving van de consument te triggeren.

Nieuwbouwprojecten waarbij Sprangers de bovengenoemde aanpak hanteerde:

GERELATEERD

Related Projects