Strakke regie op nieuwbouwcampagne Harten State – Oosterhout

Home / / Strakke regie op nieuwbouwcampagne Harten State – Oosterhout

Voor Muller Bouw hebben we – in diverse bouwcombinaties zoals VOF Hoessenbosch van de Piekenhoef – al vaker nieuwbouwcampagnes mogen maken. Deze keer ging het om een project met zeer luxe appartementen in Oosterbeek. Een bijzonder plan in samenwerking met Bouwbedrijf van Bakel uit Heesch. Voor de vormgeving en teksten van de offline campagnemiddelen was door hen al een partij  gekozen. Of wij voor de overall planning, eindredactie, website en social media wilden zorgen? Natuurlijk!

ZORG MINDER

Dat onze opdrachtgevers graag met hun vertrouwde partners werken, begrijpen we heel goed. Maar een campagne aansturen is veel werk, zeker als je dat ‘erbij’ moet doen. De planning van degene die de sfeerplattegronden maakt, de vormgever van de brochure en de drukker moeten bovendien goed op elkaar afgestemd worden. Of wat dacht je van een bouwbord met het webadres erop? Die mag er pas staan als de site ook echt live is. Klinkt allemaal logisch, toch gaat het wel eens mis. Geen goede reclame. Wij zorgden voor een strakke planning en stuurden alle partners van Muller Bouw en Bouwbedrijf Van Bakel aan de campagne werkten aan. Een hele zorg minder.

SUCCESVOLLE START

Op zondag 15 september 2019 gingen de appartementen van Harten State in verkoop. Tijdens het start-event waren we erbij om de makelaars van Musscher & Sonneveld een handje te helpen. Zodat zij zich vol konden concentreren op gesprekken. En dat is heel goed gegaan: al na de 1e week van de inschrijftermijn waren er voor bijna alle appartementen serieuze gegadigden.

OPDRACHTGEVER

Muller Bouw

GERELATEERD

Related Projects