Project Meanderende Maas in de lucht

Home / Corporate communicatie / Project Meanderende Maas in de lucht

test2

Meanderende Maas is een project voor dijkverbetering, rivierverruiming en gebiedsontwikkeling. Communicatie en participatie zijn hier onmisbaar. In het kader van participatie betrekt het projectteam belanghebbenden bij de ontwikkelingen. En dat is een grote groep. Namelijk iedereen die in het gebied woont, recreëert, onderneemt of bestuurt. In samenwerking met Chef du Web dacht Sprangers Communicatie mee over een online podium. Het resultaat? Een nieuwe, goed bezochte website en een digitale nieuwsbrief waarvoor al 200 geïnteresseerden zich inschreven.

Bekenden van elkaar
Het projectteam Meanderende Maas benaderde Sprangers Communicatie al in een vroeg stadium. Anne Zaadnoordijk (Omgevingsmanager Meanderende Maas) werkte eerder met ons samen. “Het was een logische keuze. Gewoon een goed bureau, een echte sparringpartner”, vindt Anne. Met elkaar zijn we aan de slag gegaan. Aan Sprangers de vraag om mee te denken over een online podium. Namelijk een digitale nieuwsbrief en een eigen website voor het project. Sprangers ondersteunde ook  met de inrichting van een twitteraccount.

Nu ook online goed in beeld
Anne: “Het was niet bepaald een standaard projectproces. We hebben het met elkaar moeten uitvinden, regelmatig sparren over de aanpak. Maar het resultaat mag er zijn. Regelmatig krijgen we complimenten over de website. Helder, informatief en overzichtelijk. Dat is wat ik vaak terug hoor. We merken dat onze doelgroep de website al goed weet te vinden. En de eerste nieuwsbrief is inmiddels ook verstuurd.”

Related Posts