Virtuele meet & greet voor Wonen aan de Vesting

Home / Online / Virtuele meet & greet voor Wonen aan de Vesting

Op 28 mei startte de verkoop van een nieuwe fase van nieuwbouwproject Waterlinie Grave. Het was na Parktuinen in De Groote Wielen de tweede online verkoopcampagne die we voor Hoedemakers bouw en ontwikkeling mochten uitrollen. Al gauw bleek dat de meet & greet waar geïnteresseerden normaal gesproken voor worden uitgenodigd niet door kon gaan.

Samen met Hoedemakers werkten we een digitale verkoopmeeting uit. Van online inschrijving met duidelijke instructies voor de deelnemers tot voorbereiding van de sprekers en begeleiding tijdens de avond. Wij pakten de regie en na afloop zorgden we dat de meest gestelde vragen en een video van de meeting op de site terug te vinden waren. Best spannend, maar het verliep allemaal goed. Hein Geertsma, projectmanager bij Hoedemakers: “Het presenteren van een plan via een online platform geeft een ander soort dynamiek dan wanneer je voor een groep mensen staat. Maar ondanks de indirecte interactie via de chat hebben we het plan helder en duidelijk kunnen overbrengen. De begeleiding van Sprangers was perfect geregeld en zorgde er mede door dat we dit vol vertrouwen in deze vorm aan hebben gepakt. Heel goed, want juist door het “live” karakter kreeg het geheel toch een persoonlijke touch.”

Bekijk hier de demo.

Inmiddels hebben we van andere projecten zoals I-qua en Heesch West soortgelijke vragen gekregen. Sta jij ook voor de opgave om een online evenement of webinar te organiseren en kun je wel wat hulp gebruiken? Vraag het aan Remy!

Related Posts