Wat weet jij over je WOZ-waarde?

Home / Branding / Wat weet jij over je WOZ-waarde?

Elk jaar krijg je in de laatste week van februari een aanslagbiljet binnen vanuit Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) met de gemeentelijke- en waterschapsbelasting. Op het biljet staat ook de WOZ-waarde van je woning of bedrijfspand. Wist je dat je met vragen hierover gewoon bij BSOB zelf terecht kan? Omdat dit bij heel veel mensen onbekend is, vroeg BSOB ons om hulp.

Het aanslagbiljet roept vaak veel vragen bij mensen op en daarnaast is er regelmatig twijfel over de hoogte van de genoemde WOZ-waarde. Er zijn speciale bedrijven die adverteren dat zij gratis bezwaar voor je willen maken. Maar de kans dat de WOZ-waarde wordt aangepast, is aanzienlijk groter wanneer je het bezwaar zelf indient. De boodschap die wij namens BSOB mochten communiceren was dus ook: Bel bij vragen direct naar het speciale BSOB loket met taxateurs.

Van idee naar uitvoering
Speciaal voor deze campagne hebben we samen met TIKKL een eenduidige look&feel ontworpen en deze vertaald naar een flyer die bewoners in Oss, Asten, Bernheze, Boekel, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Sint Anthonis, Someren en Uden zowel per post als per mail hebben ontvangen.

Naast de idee-ontwikkeling, keuze van de beelden en aansturing van de vormgeving, schreven we de teksten voor de flyer en de speciale landingspagina woz.bs-ob.nl Vervolgens zorgde Luc Princen ervoor dat die technisch goed functioneerde. Deze eenduidige communicatielijn heeft zijn vruchten afgeworpen.

“We hebben afgelopen periode ontzettend veel mensen aan de lijn gehad. Drukte hadden we zeker verwacht, maar er wordt nu écht veel gebeld. Het is hard werken om iedereen te woord te staan. Maar wel goed om terug te horen dat de bellers aangeven gelezen hebben dat ze bij vragen het beste eerst contact met ons kunnen opnemen”, laat Ellen Paalman, taxateur woningen weten.

Meer weten over deze campagne. Vraag het aan Manon.

Related Posts