Wij delen.

Het communicatievak is totaal veranderd. We zijn scherp op trends en ontwikkelingen, toetsen deze en stellen ze ter discussie. Zo hadden bedrijven en organisaties voorheen behoefte om communicatie full service uit te besteden. Nu houden zij de regie vaak zelf in handen. Sprangers speelt al langer in op deze ontwikkeling. We helpen klanten om hun communicatie in huis te organiseren. Dit doen we individueel of in een team. Sprangers geeft advies en support op regievoering.

Daarnaast zochten we naar andere manieren voor kennisuitwisseling. Zo geven we workshops die inhaken op nieuwe trends. Hierin kunnen we onze kennis kwijt en houden we voeling met onze klanten.

Workshop social media

Tijdens onze workshop over social media praten we je bij over de ins en outs van het zakelijk gebruik van Facebook. Je krijgt concrete tips. Manieren waarop je met jouw bericht ook echt meer mensen bereikt. En hoe je het goede verhaal vertelt.

Workshop presentatietechnieken

Communicatie wordt steeds visueler. Goede presentaties zijn kort en krachtig, met inzet van veel beeld. Hoe doe je dit? Hoe sta je voor een groep? Tijdens deze workshop trainen we je vaardiger te worden op het gebied van presenteren. Je leert de ins en outs van een goede propositiepitch. We geven je concrete tips om je verhaal duidelijker over te brengen. Vertellen je welke middelen je daarvoor kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan videopitches en PowerPoint.

Benieuwd?

Een persoonlijke training, samen met je collega’s of liever met andere ondernemers (maximaal 6 personen)? Bij ons of bij jou op locatie? Vul het formulier in of bel met Manon (0412-639444) voor prijzen en mogelijkheden.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Interesse in

Anders nl

Uw bericht

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube