Over Frenk.

Ruim dertig jaar geleden begon hij voor zichzelf omdat hij, geïnspireerd door zijn vader, ‘zijn eigen kost wilde verdienen’. Waarmee? Aanvankelijk met van alles, maar snel werd duidelijk waar Frenk Sprangers echt goed in was: marketingcommunicatie.

‘Waarom geven mensen hier geld aan uit?’ Al in zijn eerste jaren als ondernemer ergerde Frenk zich aan de ongefundeerde manier waarop bedrijven (maar ook overheden) campagnes de wereld in slingerden. Vanaf dat moment richt hij zich liever op de strategie erachter. Of liever gezegd, ervóór: eerst denken, dan doen.

Eerst zorgen voor optimale samenhang, sterke ondersteunende netwerken en gemotiveerde mensen, dan mooie dingen maken. Om die basis te leggen, moet je toegankelijk zijn, goed luisteren én op tijd de juiste dingen zeggen. Met een team dat zijn ideeën toetst en tastbaar maakt, zet Frenk communicatietrajecten op de rit die ín de mens beginnen. Met als resultaat: écht resultaat.

Frenk is lid van Rotaryclub Oss/Maasland en van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW). Ook daar bemoeit hij zich actief met de gang van zaken. Daarnaast coacht hij startende ondernemers vanuit Starters Succes Oss.

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube